ZWF vlaggen - Onderdeel van ZWF ontwerp

Subpagina's

U vindt ons ook op

Parasols worden primair gebruikt als verkoeling in de horeca of bijvoorbeeld op een terras van een sportvereniging. De klanten kunnen zo tijdens de warme zomermaanden buiten hun verkoeling vinden en uw omzet garanderen of zelfs verhogen. Daarbij bieden de verschillende parasols het bedrijf of een leverancier een uitstekende manier om reclame te maken voor hun bedrijf, product of een specifieke aanbieding. Houd uw hoofd koel en zorg voor een slimme reclame van uw bedrijf! We zetten de mogelijke reclameparasols voor u op een rij:

Estrella Parasols
100% polyester, 130 gr/m2, ladder vrij. Zijdeglans kwaliteit, die traditioneel voor de standaardformaten wordt gebruikt. Beschikbaar in de breedtes 164, 204 en 225 cm.

Soledad Parasols
100% polyester, 160 gr/m2, ladder vrij. Zijdeglans kwaliteit die perfect verwerkt kan worden in het raamwerk van parasollen. Beschikbaar in de breedtes 125, 204 en 225 cm.

De standaard parasol heeft een doorsnede van 180 cm. Andere vormen en grotere formaten dan 3 meter zijn bespreekbaar. (zie Jumboparasols)

Confectieparasols
Leverbaar in diameter. 180/8 of 200/8 cm. Volanthoogte 8 cm. Frame Holland-Fox 22/25. Met een balein diameter 3,8 mm.

De parasols kunnen geïmpregneerd worden waardoor de stof waterdicht wordt. Dit is aan te raden voor parasols die vaak buitenstaan. Hierdoor worden ze tevens beschermd tegen weersinvloeden.