ZWF vlaggen - Onderdeel van ZWF ontwerp

Spandoeken

ZWF vlaggen heeft een grote keuze en verscheidenheid aan spandoeken. Welk formaat wilt u voor uw spandoek? Van welk materiaal moet het spandoek zijn en voor welk doel dient het? Allemaal vragen die, wanneer er een antwoord voor is, het beste spandoek dichterbij brengt. Wij zorgen ervoor dat we spandoeken maken die onze opdrachtgevers een opvallende reclame- of promotieuiting geven.

Binnenspandoeken

Binnenspandoeken worden meestal gebruikt in winkels of bij evenementen die in bijvoorbeeld een sporthal of grote evenementhal worden gehouden. Binnenspandoeken stellen nu eenmaal andere eisen aan materiaal dan een buitenspandoek. Lees alles over binnenspandoeken.

Buitenspandoeken

Aan een buitenspandoek worden, vanwege weersomstandigheden bijvoorbeeld, heel andere eisen gesteld dan aan de fabricage van een binnenspandoek. Bekijk de mogelijkheden, de toepassingen en mogelijke formaten van onze buitenspandoeken

Billboards (mega-spandoeken)

Anders dan een standaard buitenspandoek waarbij de bedrukking vanaf rol plaatsvindt en de formaten een beperking hebben, kan ZWF vlaggen een nieuw product aanbieden; groot formaat spandoeken: billboards. Deze waanzinnige blikvangers zorgen voor effectieve communicatie met uw doelgroep en hebben een grote impact.


Wilt u meer informatie hebben over spandoeken of een passende offerte neem dan gerust eens contact met ons op.