ZWF vlaggen - Onderdeel van ZWF ontwerp

Subpagina's

U vindt ons ook op

Binnenspandoeken

Een spandoek is er in vele formaten, kleuren en materialen. Of u het ontwerp zelf aanlevert of ons opdracht geeft een opvallend ontwerp te maken binnen uw budget en met uw specifieke wensen en doelen, het resultaat is een spandoek dat in een binnenomgeving goed tot zijn recht komt.

Non-woven-spandoeken
Een non-woven spandoek leent zich ook uitstekend voor binnengebruik. Bijvoorbeeld als onderkanten van pallets, displays enz. De mogelijkheden van dit product zijn eindeloos! De stugheid van dit materiaal maakt het zeer geschikt voor verschillende doeleinden.
100% polyester, 150 gr/m2, brandveilig M1 wordt overlappend en aan een stuk door gedrukt. Is drie keer lichter dan gecoat polyester zeildoek en zeer sterk. De beschikbare breedtes zijn 160, 180 en 200 cm.
De maximale druklengte is 6 meter repeterend met overlap gedrukt op standaard hoogtes van: 60, 80, 90, 100, 160, 180 en 200 cm. Dit alles kan op rol geleverd worden, zodat u het naar eigen wens op locatie kunt verwerken.

Confectiespandoek
Standaard wordt dit op rollen van 25 of 50 meter geleverd. Maar een andere confectie is natuurlijk ook mogelijk. Bijvoorbeeld, met open zomen voor stokjes, of met zeilogen. Andere vormen van confectie zijn ook mogelijk.
Voor decoratie aan de onderkant van pallets adviseren een donkere kleur als achtergrond. Dit in verband met verontreiniging door wielen van winkelwagens en dweilmachines.