ZWF vlaggen - Onderdeel van ZWF ontwerp

Subpagina's

U vindt ons ook op

Buitenspandoeken

Buitenspandoeken worden voornamelijk ingezet als reclame of promotiemateriaal voor bedrijven tijdens druk bezochte evenementen of sportwedstrijden. Blikvangers van de eerste orde en leverbaar in verschillende maten. ZWF vlaggen kan voor u een ontwerp maken of u brengt uw eigen ontwerp in.

Non-Woven Spandoek     
Een non-woven spandoek leent zich ook uitstekend voor buiten gebruik. Bijvoorbeeld als onderkanten van pallets, enz; de mogelijkheden met dit product zijn eindeloos! De stugheid van dit materiaal maakt het zeer geschikt voor verschillende doeleinden.

Decodel Spandoek
100% polyester, 150 gr/m2, wordt overlappend en aan een stuk door gedrukt. Heeft dezelfde kenmerken als non-woven maar heeft een andere structuur, waardoor er met name in full colour een betere drukkwaliteit kan worden bereikt. De beschikbare breedte is 160 cm.

De maximale druklengte is 6 meter repeterend met overlap gedrukt op standaard hoogtes van: 60, 80, 90, 100, 160, 180 en 200 cm. Dit alles kan op rol geleverd worden, zodat u het naar eigen wens op locatie kunt verwerken...


Confectiespandoek
Standaard wordt dit op rollen van 25 of 50 meter geleverd. Maar een andere confectie is natuurlijk ook mogelijk. Bijvoorbeeld, met open zomen voor stokjes, of met zeilogen. Andere vormen van confectie zijn ook mogelijk.

Als u de exacte lengte van uw spandoeken niet vooraf kunt bepalen, kunt u vragen om een confectie met zeilogen, deze worden dan bijvoorbeeld om de meter in het doek geslagen, en u krijgt evengoed het geheel op een rol geleverd. U kunt hierdoor het spandoek zelf op iedere lengte afsnijden.