ZWF vlaggen - Onderdeel van ZWF ontwerp

Vlaggen

Het grootste gedeelte van de opdrachten die ZWF vlaggen realiseert heeft te maken met het drukken / bedrukken van vlaggen in haar vele verschijningsvormen. Of het nu gaat om een kleine oplage digitaal gedrukte verenigingsvlaggen of een traditionele zeefdruk opdracht van 10.000 reclamevlaggen, ZWF vlaggen is de geschikte partner voor uw promotievraagstuk.

Hieronder treft u de verschillende toepassingen aan die wij u kunnen bieden:

Reclamevlaggen
Al vanaf de eerste dag dat er handel gedreven werd heeft reclame een belangrijke plek ingenomen in het succes van een bedrijf. Van de vele manieren om uw bedrijf of product onder de speciale aandacht van uw mogelijke klanten te brengen spelen reclamevlaggen een niet onbelangrijke rol. Een opvallende reclamevlag heeft immers uitstraling en kan een prima communicatiemiddel zijn om acties of aanbiedingen uit te dragen.

Bedrijfsvlaggen
Als onderneming zorgt u ervoor dat alle zaken in- en om uw bedrijf zo goed mogelijk zijn verzorgd. Onderdeel van de buitenreclame is natuurlijk een representatieve bedrijfsvlag. Bedrijfsvlaggen zijn er in vele verschijningsvormen en formaten.

Verenigingsvlaggen
Zorg voor een fraaie aankleding van uw sportcomplex of verenigingsaccommodatie met door ZWF vlaggen vervaardigde verenigingsvlaggen. Voor iedere club betaalbaar, in kleine oplage uw verenigingsvlag met behulp van digitale vlaggendruktechniek.

Beachflags
Opvallende reclame met behulp van een sterke beachflag. Beachflags staan in sterk stijgende belangstelling.

Landenvlaggen
ZWF vlaggen heeft een groot assortiment landenvlaggen, leverbaar in verschillende formaten. Toppers zijn de Engelse vlag, de Amerikaanse vlag, de Europese vlag en natuurlijk de Nederlandse vlag.

Confectievlaggen
Alle vlaggen worden standaard afgewerkt met een versterkingsband en twee pvc-haken. Ook speciale confectie zoals bijvoorbeeld open zomen voor een uithouder, extra karabijnhaken, zeilogen of lus en koord behoren tot de mogelijkheden bij confectie van vlaggen.

Informatie

1a. De hoogte van uw vlaggenmast bepaalt de afmeting van de vlag
Hieronder kunt u zien welke vlag in een bepaalde mast hoort.
Een vlag van 100 x 150 cm voor een stok van 2 tot 3 meter.
Een vlag van 150 x 225 cm voor een mast van 6 tot 8 meter.
Een vlag van 200 x 300 cm voor een mast van 8 tot 10 meter.

1b. Hoogformaatvlaggen
Vuistregel; hoogte van de hoogformaatvlag (of banier) is de helft van de lengte van de mast.
Voorbeeld; mast is 6 meter, dan hoort de banier 3 meter te zijn. Standaardformaten:

  • 300 x 80 cm
  • 300 x 100 cm
  • 300 x 120 cm
  • 400 x 100 cm
  • 400 x 120 cm
  • 500 x 100 cm
  • 500 x 120 cm
  • 500 x 150 cm


Elke andere maat is mogelijk.

2. De levensduur van de vlag
De levensduur van uw vlag is afhankelijk van verschillende factoren. Vooral weersinvloeden zijn van grote invloed op de levensduur van uw vlag. Vlaggen zullen in de stad langer meegaan als op het strand.

3. De afmetingen van de vlag
Naast de afmeting is de vorm, het aantal kleuren en de kwaliteit zijn van invloed op de prijs. Onze verkoop binnendienst zal u daar graag bij helpen!

Enkele stuks - digitaal de oplossing
Digitaal printen is de ideale oplossing voor kleine hoeveelheden en enkele stuks, dit vanwege de snelheid en de lagere kosten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van onze vlaggen neem dan gerust eens contact met ons op.